Heeej! Äntligen tid! ;-)


Jag o min man, dagen efter att vi gift oss! :-D


Hur har ni haft det idag? Hört att det snöat i norra delen av Sverige imorse, brrr! Här i Norrköping var det allt annat än vinter, en skön och vacker höstdag med sol från en klar himmel och +10 grader, en riktigt härlig dag som sänder lyckosignaler! Jag o Meja var ute på en promenad tur och retur till city i solskenet, njöt av var enda sekund av solen i ansiktet och de vackra färgerna, löven som blåser ner och dansar i vinden. Så sagolikt vackert! Är det sånt här kalasväder imorgon slänger jag kameran över axeln o drar till promenaderna och fotar, där är det fint nu kan jag lova!

 

Har gjort något extra roligt idag, nämligen blivit intervjuad av Fata för Ungmamma-tidningen. Den tycker jag ni ska spana in, det är Sveriges första ungmamma-tidning på nätet, jättebra initiativ tycker jag! Vi hade en himla trevlig fika och hade mycket att prata om så vi gled lite från ämnet ibland. Så kul o träffa någon som man känner igen sig i, vi hade en del gemensamt. :-)

 

Annars så har dagen verkligen gått i ett, enda sedan vi kom hem från *pip* så har barnen varit som galningar, eller så är det för att vi hade tre hellugna dar som man upplever familjelivet lite mer kaotiskt än vad man minns, haha. Men en anledning till att min lilla nyponros Meja har varit sig precis olik såg jag nu ikväll, en liten bissing till har spruckit fram genom tandkötettet! Pluttan då! Måste förresten berätta något väldigt stort som hon gjorde idag, o nu är det på gränsen att jag skriver detta då jag egentligen tycker att det är lite för mkt info att ge ut. Men jag vart så stolt över henne. Hade tagit av blöjan o luftade baken en stund på henne, hon satt i mitt knä o råkade kissa en skvätt. Gumman vart helt förtvivlad o ajade sig, tyckte inte alls om att ha kissat på sig (eller rättare sagt mig). Men jag lugnade henne, frågade om hon ville gå och kissa på pottan och hon hoppar ner på golvet. Tar min hand, drar mig med till pottan inne på toaletten, pekar och sätter sig en liten stund. Sedan resar hon sig o vad förvånad jag vart, för hon hade verkligen kissat i potttan! Bara 14 månader gammal!!! Jisses så förvånad jag vart men stolt, fånit stolt som bara en mamma kan bli!!

 

O ja, nu ska jag fila vidare på bröllopsinlägget, det kommer det kommer!!! Jag ska skynda mig!


Kommentarer
Postat av: Emmelie

Men ååååh va duktigt! Ebba går offta utan blöja men hon har liksom inte hunnit säga till än. Hon säger att hon kissar men då har de redan börjat rinna liksom, stackarn. Hon vill så gärna va stor o ha trosor, men övning ger färdighet antar jag =)

2010-10-14 @ 20:02:49
URL: http://emmgus.blogg.se/
Postat av: Erika(jyringen)

sv.tack =) vad kul att du uppskattar den...jag finns oxå på bloglovin om du är intresserad =)



där jag kommer från snöade redan förra veckan =)

2010-10-14 @ 20:30:53
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: Carro

Tack ska du ha Jossan, du får gärna hålla tummarna ett tag till..Och jag kan väl erkänna att jag har tassat in dig då och då med ;-)

2010-10-14 @ 22:23:58
URL: http://carolinatjader.blogg.se/
Postat av: Tess

Sv: TAck :) hm okey mina får typ ett grått filter över sig om jag inte a gör på ett speciellt sätt i photoshop med dem innan men försöker se om någon har några bättre tips än det jag gör :)

2010-10-14 @ 22:41:15
URL: http://tesscoloring.blogg.se/
Postat av: angelina

hoppas du har haft en underbar dag!:)

2010-10-14 @ 22:41:54
URL: http://angelinasliiife.blogg.se/
Postat av: hea foto

Så snyggt, så snygga!

Man blir så glad av att se er :D

2010-10-15 @ 00:18:29
URL: http://healina.blogg.se/
Postat av: Jennie

Vilket fint kort på dig och din Man(känns det bra att säga Man? Kan tänka mig det. ler) Har du med dig stativ och fjärrutlösaren lr?



Va duktig Meja är som kissa på pottan. Jag försöker med Flora oxå, men hon behandlar pottan mest som en stol. :) Alltså den går bra att sitta på, men nåt kiss kommer då inte.

Men men, har inte bråttom direkt. Det kommer när det kommer.

2010-10-15 @ 08:07:26
URL: http://blurpan.blogg.se/
Postat av: angelina

SVAR: låter underbart :D

tack!:)

2010-10-15 @ 10:20:16
URL: http://angelinasliiife.blogg.se/
Postat av: Tess

Svar: ja jag får göra det :) nej läst lite på internet å lärt mig hoppas på att ev kunna plugga till makeupartist i framtiden :)

2010-10-15 @ 11:44:03
URL: http://tesscoloring.blogg.se/
Postat av: Cilla

Sv:Ja allt är från hm,tröjan är en favorit som kommer beställas hem =)



Vilken jättefin blogg du har och superfina foton!

2010-10-15 @ 11:45:45
URL: http://cillapilla.devote.se
Postat av: Fröken M

vacker bild och va spännande med en intervju !! Då måste jag ju köpa tidningen sen :)

det är säkerligeen nån fas han går igenom, men jag är bortskämd med långa nätter så det blir inte mindre jobbigt för det! ha en härlig helg !! Kram

2010-10-15 @ 11:49:00
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Fröken M

haha... tro mig, jag ska !!! När han blir tonåring ska han få igen för allt :)

Dock tror jag att de här nätgterna är nyttiga, man lär sig uppskatta det man haft tidigare - något som man bara tagit för givet ! Ha det bäst :) Kram

2010-10-15 @ 12:32:45
URL: http://frokenmela.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0