Galen Pirat


Hittade lite bilder i ett av mina minneskort till kameran som legat oanvänd sedan sensommren. Där ibland fanns detta tokiga porträtt på min Pontus, min Pirat!

Vacker höstdag


2008-10-04
Morgonen har vaknat och utanför fönstret breder sig ett varmt guldgult ljus ut sig över höstlandskapet. Det blir nog en vacker dag. Synd att jag inte kan utforska den med min kamera, här hemma är det nämligen snorigt och halsen gör jävulskt ont. Så det blir myskläder, tofflor och en filt idag. Ske se om jag kan pilla i mig lite mat sedan, helst en varm soppa och en skål med kall chilichokladglass!

Tripp, trapp


Hösten förföljer dig i varje steg du tar...
2008-10-04

På väg genom Södra Promenaden


En man med portfölj stressar iväg i Södra Promenaden.
2008-10-04

Klättrande höstlöv


2008-10-04

Lövhög


Varje år när höstlöven faller ner och pryder våra gator, gör dem färggranna och vackra får jag sådan himla lust att pulsa runt i de prasslande högarna. Antar att jag har gott om barnasinne kvar! Älskade att hoppa runt i de stora lövhögarna under ekarna på skolgården i lågstadiet. Vi var hur många ungar som helst som kastade oss runt där och busade som vildar!
2008-10-04

Södra Promenaden


Hösten faller ner i promenaden...
2008-10-04

Södra Promenaden, De GeergymnasietEn vacker plats som jag paserat många hundratals gånger genom åren. Framför allt under gymnasietiden när jag i skolan intill läste Bild och Formgivining med fotoinriktning.
2008-10-04

Höstpark


Idag har jag varit ute på en 3 timmar lång fotopromenad, så här kommer det att bli en megauppdatering ikväll! Försten ut är denna bild, vacker plats att slå sig ner på i Folkparken. 2008-10-04

Idag:
Nu:
RSS 2.0