Sophies Examens foto del 2


Sjung om studentens lyckliga dar...!!!

Nybakade studenterna Emilia och Maja hade jag äran att få fotografera ute på sommarängen en kväll i juni 2011.
Grattis till studenten!

Sophies examensbilder

Börjar med ett litet smakprov på examensfotograferingen jag hade med vackra Sophie, mer bilder kommer!

Liten Alva


Mycket fotojobbHej fotobloggen, ledsen för att det var länge sedan jag hörde av mig i dig, det är så mycket som drar i mig nu att jag tyvärr fått prioritera annat i första hand. Har ju en till blogg att driva, Happy Days, samt huset vi bygger som tar enormt mycket fokusering! (Sen jobbar jag även med ett stort hemligt projekt vid sidan av, det är viktigt att just det blir mer än bra...)

Angående fotograferingen så går det mycket bra, jag har flyt just nu och får förfrågningar varje vecka. Har även blivit tillfrågad att ansluta mig som fotograf hos två företag, men det kräver att man har ett körkort vilket inte jag har... Får fixa det en dag! ;-) Har även tagit produktbilder åt en webshop i flera omgångar, älskar att få ta produktbilder, styla och göra dekorativt o fint... Hoppas det kan bli mer såna uppdrag i framtiden!

Jag har även haft en hel del fotojobb nu sista tiden under våren och sommaren är redan så gott som fullbokad med bröllop och barnfotografering. Har just nu två oavslutade fotojobb som jag arbetar på i skrivande stund. Ett från en examensfotografering, ni får en glimt av den vackra klänningen från det tillfället här ovan, fler bilder kommer sen!! Har även en studentfotografering från förra helgen som jag jobbar på, roliga och sprallig bilder från två härliga tjejer som springer ut nu. Har även haft familjefotograferingar sen tidigare men inte publicerat bilderna ännu. Jag hinner inte med...

Så fotobloggen, förlåt mig. Jag är ledsen för att jag inte hinner med dig just nu i mitt hektiska liv. Nämnde jag att jag har börjat jobba på mitt ordinarie arbete igen med? Ibland undrar jag hur jag hinner med allt... Men det är väl sån jag är, är van att ha flera bollar i luften samtigt och mycket på gång.


Idag:
Nu:
RSS 2.0