Blomstertid!

Senaste veckan har jag tokfotat alla vackra blommande knoppar som brister ut i full blom nu! Härliga maj vad vacker världen blir när den vaknar upp till liv igen efter en vargavinter som nästan suddat ut all hopp om värme. Har väldigt mkt färska blombilder i dator och kamera för tillfället, så jag kanske kommer terrorisera bloggen med fler bilder vart efter! ;-)

 

O så var det fler bröllopsbilder, bebisbilder, bilder från hästhagen, på barnen... Ja, jag har en hel drös med bilder som ska upp till bevis snart! Måste bara hitta lite tid o få över först!


Så var det fredag!


Har inte hunnit med att vara flitig och göra några bilduppdateringar de senaste dagarn men här kommer iaf en liten hälsning om en trevlig helg!

Vardagsfoto från morgonen på sessan


Det kommer mera...


Ännu ett fotolass på bedårande Emma som var på besök hos mig i studion bara 3 dagar gammal.
Och det kommer mera bilder, var så säker!


Maskrosbete


Mera blomster


Trevlig torsdag


Önskar jag alla mina läsare med denna bild tagen nu på förmiddagen.


Emma 3 dagar


Igår hade jag nyfödda Emma med familj på besök, många många bilder blev det och här kommer ett litet smakprov...

MorgonlekFrån imorse, inte lätt att ta bilder på sessan längre då hon aldrig sitter still mer än en halv sekund, så det blir tilll att fånga henne i leken. :-)

Nyknäppta blomster


En härlig promenad genom skogsvägen resulterade i en mängd blomstrande bilder, så det kommer mera!

Prinsessan Morgonruffs


Björk


Malin & Dan


Jag utlovade ju fler bröllopsbilder för en tid sedan och det är på gång! Har de flesta på en annan dator bara så det tar lite tid för mig att gå tillbaka i tiden. Men här är två till att börja med från det vackra paret Malin och Dan vars bröllopsfoton jag tog 2007. Det kommer fler, jag ska bara jaga rätt på dem först! ;-)

Ha en fin dag!

Meja 9 månader


Idag kör jag barnporträtt här hemma för fulla muggar, stor dag att föreviga och släkten ska få en varsin förstorning!

En mobilbild från morgonpromenaden


Verkligen annorlunda och inte likt mig att lägga in en mobilbild i min fotoblogg, men idag gör jag ett undantag för visst vart den bra? Älskar vårgröna björkar där solen skiner genom bladen, grenarna som vajar för vinden och skapar ett slags lövspel. Vackert! Den här platsen går jag förbi så gott som varje dag och jag blir glad enda in i hjärtat när solen ligger på så vackert som den gör idag.

På blommande kvistVACKERT!

Oj, det ligger ett helt lass med bilder på datorn från denna vecka som jag inte hunnit med att gå igenom. Bland annat ett helt gäng sådan här vackra blommande grenar...! More too come!


OBS!

Att tänka på:

Har du anlitat mig till ett fotouppdrag? De foton som är tagna av mig och publiceras i olika sammanhang ska ha min byline. Så snälla, ange alltid vem fotografen är och vill du lämna en länk in till min fotoblogg blir jag extra glad.
:-)

Tack snälla på förhand!

Vitsippebacken

Första mötet med vårens vitsippor tidigare i veckan, lillan trodde så klart att man kunde äta dem. Ni kan tro det va lätt att fota en liten fröken som skulle stoppa dem i munnen så fort mamma satte sökaren mot ögat. Vart många "Ajaj Meja!" och många misslyckade fotoförsök, haha... Kanske man skulle ha med sig en assistens nästa gång om vi ger det ett nytt försök?

Lördagsregn i maj

Inget väder är dåligt fotoväder! Smög ut i kvällsregnet straxt innan klockan 21 och fotade våra tulpaner i trädgården. Tänk att det är så ljust så sent att man kan fota utan blixt då! HÄRLIGT, sommaren är nära nu!


(Btw, jag är ruskigt sugen på ny kamera nu, drömmer om en Nikon D700. Spara spara...)


Bröllop!

Något jag verkligen älskar att fotografera är bröllop! Det är så vackert och kärleksfullt, magin i luften och alla känslor! Här är ett av bröllopsparen jag fotade 2008, Veronica & Jens. Men förra året (2009) vilade kameran för då var jag ledig och höggravid!  ;-)

Ska nog leta fram lite fler bröllopsbilder jag tagit och visa, kommer senare!

Erica & Vincent


Idag:
Nu:
RSS 2.0