Happy New Year!


Hur man tar familjeproträtt?


Ja det är inte alltid så lätt att få med alla busungar i bild, men det är ju just sånt som jag tycker är så otroligt charmigt att fånga på bild. Tycker man får med en äkthetet då som är svår att få till i uppställda bilder. Här har vi familjen Lejonsjö, där tvillingtjejernas storebror Ted försöker rymma iväg. ;-)

Höstporträtt med familj ute

Har två fotograferingar från två olika familjer i från hösten som jag inte visat er ännu. Här är en bild från ett tillfälle, med Anna och dottern Nova. Det kommer mera! :-)

God Jul & Gott Nytt År!


Vi önskar alla våra nära och kära lycka, hälsa och kärlek inför nästa år samt givetvis en riktigt god jul!
Detta kort dimper inte ner i lådan hos er i år, istället för ni ta del utav det här.

Jag tävlar med ESA, European Space Agency


Mitt bidrag i tävlingen som går ut på att genom att bli inspirerad av ESA’s rymdfotografier på deras Facebook page –  www.facebook.com/createyourspace skapa sin egen tolkning och konst. Jag inspirerades utav denna bild:

ESA Multimedia Gallery - The Rosette molecular cloud, seen by Herschel

RÖSTA PÅ MIN BILD GENOM ATT "GILLA" min kommentar till bilden i ESA Multimedia Gallery http://www.facebook.com/CreateYourSpace "The Rosette molecular cloud, seen by Herschel". Där under har jag länkat till min bild på bloggen i en kommentar och det är där man trycker "gilla".  Flest "gilla" vinner!!! Lite krångligt att jag inte har någon direktlänk... Vore gulligt om ni vill rösta, tack på förhand!! :-)

Tävlingsregler:
När du blivit inspirerad utav en av bilderna som finns i ESA Multimedia Gallery är det bara att börja skapa din konst. Bidraget får tillverkas i vilken form som helst, allt från konstverk, poesi, digitala verk eller kanske något helt annat? Det är bara ens egen fantasi som sätter gränserna!

När du är klar med din konst så publicera bidraget på din blogg/Flickr/Twitter/Tumblr och länkar till ESA’s Facebook, under fotografin som inspirerade deltagaren till bidraget. Men man får inte ha Facebook som sin publikationskälla. Det bidrag som får flest ”likes” på ESA’s Facebook sida vinner en iPad!


We made a wish and you came true


Fotade oss precis nyligen i lillans blivande rum.
(Hennes vita vägg som bakgrund, kamera på stativ och fjärrutlösare. :-)


Trevlig fredagskväll!


Kärlekspirr i hela kroppen!

Cause it's us against the world
You and me against them all
If you listen to these words
Know that we are standing tall
I don't ever see the day that
I won't catch you when you fall
Cause it's us against the world tonight


 

Jag o Jonas 101010, fotograf jag själv.

 

Hittade denna som en ny favoritbild ur våra 1004 bröllopsbilder idag. Har om jag ska vara ärlig inte gått igenom dem alla, bara ögnat igenom o valt ut de som stuckit ut mest. Men denna var en undangömd pärla, gillar känslan i bilden, att den fångar oss och tycker den förmedlar vår kärlek och lycka så bra.


Idag:
Nu:
RSS 2.0