Katrin ♥ Ville


Ett väldigt vackert bröllopspar, tycker ni inte de är fina ihop!?


Skogspromenad


Som ni nog förstår har jag tagit ut svängarna i photoshop vad gäller färgerna. :-)


Always look on the bright side of life


Smygfotade grannens äpplen i vackert kvällsljus!


Vigseln mellan Katrin & Ville i svartvit

 


Liten tjej på stora äventyr

Fotad idag

Hösten är här


Sara & Peter 28/8-10

Ligger lite efter med mina foton här i fotobloggen, har så mycket att göra och många inbokade fotograferingar att bloggandet kommit lite på efterkälken. Men här kommer en bilduppdatering från bröllopsbilderna med Sara och Peter som gifte sig i vackra Söderköping i augusti. En helt underbar dag, varm och solen strålade på de lyckliga tu!


Twinkle, twinkle little star Do you know how loved you are?


Meja med blicken långt borta...


Vår lilla dagdrömmare, vad tänker du på gumman?


Rösta innan klockan 12:00 idag fredag!


Sista chansen att rösta fram en vinnare i Norrköpings Tidningars stora sommarbildstävling. Min bild på min son Pontus när han gungar är en av finalisterna. Vill du göra mig otroligt glad så rösta på min bild, nummer 3.

Du röstar här:
http://nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=6247496

I prinsesstältet

Toppen med ett eget krypin att leka och busa i tycker sessan!

Tack!!!

Känner att jag är lite dålig på att besvara var och ens alla kommentarer som kommit in så här kommer ett jättestort o gemensamt tack till er alla!

Jag sitter här o ler för mig själv och en spirande lycklig värme smyger sig in i mitt hjärta när jag läser era fina ord! Ni gör mig rörd och glad!

Bjuder som sista bild för idag på denna härliga kvällshimmel som jag knäpte idag vid solnedgången! Önskar er alla en trevlig lilllördagkväll!

PS! En liten påminnelse om sista chansen att rösta på årets sommarbild i NT. Man kan rösta tom klockan 12:00 nu på fredag 10/9, kanske är det din röst som avgör?

Bild nummer tre där Pontus gungar, rösta gärna här!

Har egentligen inga större förhoppningar om att vinna denna tävling då konkuransen är hård. Men jag hoppas så klart, jag vill verkligen vinna för att jag skulle få en chans att utöka mitt objektivförråd. Nya objektiv är dyra så därför skulle jag verkligen se denna vinst om 4000 kr i presentkort på MediaMarkt som en skänk från ovan. Det skulle betyda oerhört mkt för mig!

Så vill du hjälpa mig att fortsätta utvecklas i mitt bildskapande med hjälp av ett nytt objektiv hoppas jag du vill lägga din röst på min bild!


Vill du lägga din röst på min bild så rösta på nummer 3, tack på förhand! Tror du att du känner någon som gärna vill rösta på min bild så sprid det vidare! ;-)


Picknick


Picknick med Piraten & smulan

Skapligt varm sensommardag hade vi idag denna början av september, en av årets sista tillfällen att sitta ute och fika på en filt? Vi passade i alla fall på att ha picknick på ängen nedanför huset efter att storebror Piraten kommit hem från skolan. Mysigt!

 


Solskenshälsning, ha en fin dag!


Anna & Andreas


Anna x 3


A wedding sneak peak

Sitter o jobbar dagligen med mina fotouppdrag. Just nu är det bröllopsbilder som ska ordnas, försöker jobba i rykande fart. Men med en liten sessa att passa om dagarna som måste få gå i första hand är det bara hennes sovstunder jag kan få jobba undan på. O nu när hon sussar förmidag i vagnen ute så passar jag på, här bjuder jag på en tjuvtitt från bröllopet 28/8 som jag sitter med nu! ;-)

Selma


Anna o fina magen


Här är jag


Lekte lite med ett självporträtt jag hittade. ;-)


Mysstund mor och dotter


Veronica med dottern Klara


Cornelia #2


Trehjuling

Selma


I väntans tider


Anna & Andreas


Min bild i final, rösta!

Nu har finalisterna i Norrköpings Tidningars sommarbildstävling utsets och det är dags att rösta fram en vinnare! Detta gör man här och vill man rösta på min bild så är det nummer 3. :-)

Gravidplåtning


Vackra Anna med fina tvillingmagen och busungen Theo.

 

Fler gravidfoton kommer från fototillfället för två veckor sedan med Anna och hennes familj.


Klara

Lillasystern i familjen med de vackra prinsessorna.


Cornelia

Storasystern Cornelia i tjejtrissen. :-)

Tre söta sessor

Snart kommer bilder från en barnfotografering jag hade i somras med tre helt bedårande söta systrar. Här är en utav dem, Selma mittimellan systern.


I spegeln


Idag:
Nu:
RSS 2.0