Lady in red


Ännu en tjuvkik från senaste bröllopet, sitter och jobbar på de sista bilderna just nu.

Men oj vad roligt!

Så många nya läsare som hittat in till min fotoblogg, är mest van vid att få besökare till min vardagsbloggg Happy Days annars, men vad roligt att ni hittar in till fotobloggen med. Jag tror att ett par converse väckt ganska mycket uppmärksamhet och lockar in er, så fint Blogg.se gjort på sin inloggsida med bilder från olika bloggar, bland annat min just nu. Tack snälla för all positiv respons, just nu 118 kommentarer i föregående inlägg, wow!. :-) Blev även lite smått paff när jag fick se att så många följer min fotoblogg på bloglovin, jag är jätteglad för att ni gillar det jag gör! För det här är vad jag brinner för, foto i mitt hjärta!!

Min fotoblogg uppdaterar jag främst utefter de uppdrag som trillar in, vill ni ta del av fler bilder från mig och min vardag så kan ni även kika in på Happy Days för daglig uppdatering och chans att lära känna mig bättre.

Tack för att du tittar in!

Sneak peak, mitt senaste bröllop 11-12-13

Bara älskar idén med de tuffa converse-skorna, underbart! Passar denna coola brud, min kusin!

Kan inte låta bli...

 

Jag brukar inte visa bilder i min blogg innan beställaren fått dem själv i sin hand. Det känns för mig mest rättvist att göra så. Men jag gör ett litet undantag denna gång, kunde inte hålla mig i skinnet helt enkelt. Tycker miljön är helt magisk... :-)


Min lilla modell


Bröllop 2011-12-03

Ett litet smakprov från bröllopsplåtningen idag. Så nöjd med fotograferingen att det sprudlar inom mig, är ivrig över att få kasta mig över alla bilderna så snart som möjligt!

 

Hade en så härlig känsla i magen inför fotograferingen idag, det kändes bara så rätt, att det inte kunde bli annat än jättebra! Mycket spelade nog in i brudparets val av plats, ett av Norrköpings mysigaste områden med varierande miljöer vilket ger god möjlighet till en bredd av varierande porträtt. Hade även tillgång till en glasveranda som jag vart eld och låger över att få fotografera i igen, så vackra lokaler. Det är roligt när man får dessa kickar och blir hyperinspirerad i sitt fotograferande. Jag såg tusen olika möjligheter och massa bilder jag ville fånga. Körde nog lite med brudparet, haha, men det tog det bra o lydde order. ;-)

 

Var extra roligt att få återkomma till denna plats eftersom jag hade en fotografering av en bröllopsfest här i somras (som jag inte hunnit visa bilder på än) som även den var en av mina favoritfotograferingar. Var spännande att få återvända hit igen i en annan årstid då allt är annorlunda men lika vackert fast på ett annat sätt i ett annat ljus. Underbart, denna känsla har jag mått bra på under hela dagen.

 

Fotografering för mig är ett lyckopiller, kärlek!

 

Hoppas er bröllopsdag vart en vacker och minnesrik dag Ida och David!


Idag:
Nu:
RSS 2.0