Då sa den tappre siste mohikanen: Vilda västern är ej som förut!

Tummen upp för nya tufffa mohikanfrillan, tack farmor hälsar Pontus!


Blomsterflicka


Min fina vän Lelde på solrosängen


And the sun will come on thru, It's gonna shine for you!


Skymingslandskap

I Norrköping var det förra veckan den årliga Augustifesten. Jag var nere och tittade på fyrverkerierna i hamnen varje kväll. En av kvällarna, (kanske var det den sista ?) så var himlen helt magisk!

Bilder på fyrverkerier kommer!


Hamnen



Födelsedagsmuffins!


Efter nattens regn


"Livet är spännande, man vet aldrig vad som väntar."


“Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.”


Sötaste 1-åringen i stan va? ;-)


Bilden från kvällen på Mejas födelsedag efter att alla gästerna gått hem. Här skymtar man även en del av alla de fina presenter hon fick vår lilla sockertopp. Tänk, hon har redan hunnit bli 1 år och 1 vecka idag...

Tack alla ni som var med och firade vår prinsessa och gjorde hennes första födelsedag till den bästa 1-årsdag man kan få!



Nu dags o sova tror jag för imorgon så väntar ett roligt fotouppdrag o då är det bäst man är utvilad, kram o natti! ;-)

Dripp dropp

Sommaren är kort, det mesta regnar bort... Känns verkligen i luften att det sista av sommaren är på väg bort nu, snyft! Varför kan inte sommaren vara typ 6 månader och höst/vinter/vår dela på de resterande 6 månaderna? Jag vill ha mer sommar, nu, nu, nu! ;-D

My little star


Finaste Mejan i världen! ❤


Publicerad igen


Glömt o berättat men denna bild var i Norrköpings tidningar NT som dagens sommarbild på dotterns 1-årsdag! Så passande o extra roligt. :-) Man kan ju tro att jag skickar in hur många bilder som helst men faktum är att det inte alls är många utan de jag har skickat in har kommit med för undantag av två stycken som var en annan variant av två bilder som kom med. O det kan man ju förstå, inte någon mening med att ha med två snarlika bilder i tidningen eller hur? :-)

Trevlig helg!


En till ;-)


2 till...


Fredagskväll hos mig

Sitter och leker lite i PS med bilder från plåtningen med M&M på ängen tidigare i sommar. Har under en ganska lång tid varit mkt för att behålla mina bilder så orörda som möjligt, då det känts mest äkta. Samt att jag ofta varit så nöjd med bilderna i sin helthelt att det skulle känts som jag hade förstört dem om jag fixat o trixat för mkt i photoshop. Men nu lockar kreativiteten och jag vill utforska bildernas möjlighet ännu mer. En bild kan få ett helt annat liv bara man ändrar lite färgmättnad osv... Har fastnat på bilder som har den här sköna sommardassigheten över sig just nu... De känns lite mer levande, lite roligare och mycket inspirerande! Nya utmaningar är kul! :-)

 

Ja så ser min fredagskväll ut, ska kanske slita mig för o se ngn film sedan...

 

Trevlig helg på er där ute!


♥ Meja 1 år 11/8 ♥


Liten blir stor

Har ni märkt hur fort tiden går nuförtiden? Eller är det bara hos mig som jorden snurrar på så fort att man nästan blir vimmelkantig? Jag menar, ett år! Hur kunde ett helt år bara pasera så där? Det känns som om någon knäppte med fingrarna och världen förändrades i ett enda andetag. Liten blev stor på rekordtid. Lärde sig sitta, krypa och gå, allt i en hundradelssekund. Jag har svårt att tro att ett helt år verkligen har gått. Men det vet jag ju, alla stora och små händelser är dokumenterade i bild. Alla dagar fångade i både hjärtat och på bild. Alla dagar finns där, men hur kunde de gå så fort?

Älskade Smulan, på onsdag blir du, den finaste dottern i hela världen, 1 år! Mammahjärtat svämmar över av varmaste stolthet över dig vår duktiga och kloka flicka, kärleken är oändlig och för evig! ♥

Ekön

En berättelse i bild från en utflykt till vackra Ekön i solnedgång augusti 2010


Min bild hedersomnämnd i fototidningen Kamera & Bild


Har aldrig provat att skicka in mina bilder i något större fotosammanhang förr som tävling eller liknande. Kanske för att det känns lite läskigt? Men så provade jag att på skoj skicka in två bilder till NT:s sommartävling. Den ena bilden vart publicerad på nästan en hel sida och den andra till och med vann första deltävligen!! Så då tog jag mod till mig och skickade in några bilder till Grand Prix 2010, Kamera & Bilds årliga fototävling med deltävlingar varje månad. Bara på skoj, lovade mig själv att inte bli besviken om jag inte skulle komma med. För det är klart att jag inte skulle göra det, nähe inte en chans.

Men se där, den fanns en chans för mig i alla fall, för i nyaste nummret är en av mina bilder med som hedersomnämnd!

Grattis till mig, klappar mig själv på axeln! Fy fan vad jag är bra!! ;-D

Gamla Linköping

Idag bjuder jag på lite detaljfoton från Gamla Linköping, jag och familjen var där på en utflykt.


Las Vikas

En liten dokumenterande berättelse i bilder från vårt besök i Valdemarsvik idag
Pontus i ett parti ensamschack (med egna spelregler)Farmor ♥ Meja
Gästhamnen låg tom, det märks att semestern är över för de flesta. Trots att en hel sommarmånad ligger framför oss gapade båtplatserna tomma.

Jump


Jag var sugen på att ta en fotopromenad och fota nattljuset i staden, Monica hängde med! Bilder vart det inte så många men här provade vi att skoja till det lite på Drottninggatan.

En sån där slemmig sak...

...som man hittar efter regn.  Snigeln fotade jag på förmidagspromenaden idag när lillan sov i vagnen. De som paserade tyckte kanske jag såg lite rolig ut där jag låg på marken o "kröp" vid vattenpölen, haha...:-)

Love was in the air


Idag:
Nu:
RSS 2.0