Välkommen!

Äntligen börjar bloggen få liv igen och skaka av sig dammet som samlats under nästan ett helt år av tystnad. Men nu kanske uppdateringen blir flitigare så att det kommer in lite fler bilder igen framöver! Eftersom jag har märkt att det tittat in fler nyfikna läsare sen bloggen kom igång igen så vill jag passa på att säga välkommen och berätta lite mer om mig!

Jag är en fototokig tjej född -82 bosatt i Norrköping med min sambo och våra två barn. Minstingen är född i år 2009 och just nu är jag föräldraledig från mitt vanliga jobb som kundrådgivare. Har fotat aktivt sedan 2000 då jag gick en fotoutbildning och fick chans att äntligen prova på fotokonsten som jag alltid varit så faschinerad av.

Förutom mitt brinnande fotointresse är jag även inredningstokig och modeintresserad. Hemmet har gått igenom en helrenovering och klädköpen till mig o barnen brukar bli för många! ;-) Älskar även att umgås med vänner över en fika eller långpromenad.

Jag ser den här bloggen som mitt galleri där jag "ställer ut" de nya bilder jag tar samt tagit genom åren. Jag uppdaterar den när jag hinner, ibland oftare och ibland mer sällan. För att inte missa några inlägg kan du lätt lägga till sidan som favorit genom att klicka på ikonen "Följ bloggen" nedanför inlägget.


Änglasöt

Litet nyfött knytte med änglavingar av fjädrar.


Augustibröllop


Nyfödd


Fint omdömme!"Har redan skrivit om när vi var och fotade oss hos Jossan,

i fredags hämtade jag en cd fylld med vackra, underbara bilder!
Kan varmt rekommendera Josefin Landhagen som fotograf,
hon är enormt begåvad och kan verkligen fånga en känsla i sina bilder.
Många av de bilder hon tagit på våra barn förmedlar deras personlighet på ett så pricksäkert sätt!"

//Emma SvenssonTack så mycket för alla goda ord Emma säger jag! Det var ett sant nöje och jätteroligt att fotografera dig och din fina familj bland höstlöven!


Studio

Fotograferade syskonbilden mot svart bakgrund, ljuskällan är dagsljus + reflexskärm.

Bröderna bus

Från höstfotograferingen med familjen Svensson, tycker den är härlig för all den energi gossarna utstrålar!


Ludwig

Från höstfotograferingen med familjen Svensson


Liam

Från höstfotograferingen med familjen Svensson


Idag:
Nu:
RSS 2.0