Jag tävlar med ESA, European Space Agency


Mitt bidrag i tävlingen som går ut på att genom att bli inspirerad av ESA’s rymdfotografier på deras Facebook page –  www.facebook.com/createyourspace skapa sin egen tolkning och konst. Jag inspirerades utav denna bild:

ESA Multimedia Gallery - The Rosette molecular cloud, seen by Herschel

RÖSTA PÅ MIN BILD GENOM ATT "GILLA" min kommentar till bilden i ESA Multimedia Gallery http://www.facebook.com/CreateYourSpace "The Rosette molecular cloud, seen by Herschel". Där under har jag länkat till min bild på bloggen i en kommentar och det är där man trycker "gilla".  Flest "gilla" vinner!!! Lite krångligt att jag inte har någon direktlänk... Vore gulligt om ni vill rösta, tack på förhand!! :-)

Tävlingsregler:
När du blivit inspirerad utav en av bilderna som finns i ESA Multimedia Gallery är det bara att börja skapa din konst. Bidraget får tillverkas i vilken form som helst, allt från konstverk, poesi, digitala verk eller kanske något helt annat? Det är bara ens egen fantasi som sätter gränserna!

När du är klar med din konst så publicera bidraget på din blogg/Flickr/Twitter/Tumblr och länkar till ESA’s Facebook, under fotografin som inspirerade deltagaren till bidraget. Men man får inte ha Facebook som sin publikationskälla. Det bidrag som får flest ”likes” på ESA’s Facebook sida vinner en iPad!


Kommentarer
Postat av: lina

allt bra?:)

2010-12-19 @ 15:53:42
URL: http://angelijnas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gud vilka fina bilder du tar! Du kanske vill du ha ditt egna foto på en canvastavla? Kolla in min blogg då där du kan tävla om det. Vad säges om det? (http://photonerden.se/2010/december/tavling.html)2010-12-19 @ 17:55:47
Postat av: Giselle

Hej fina du!Ville bara tipsa om tävlingen på bloggen där du kan vinna din nyårssminkning till nyårsafton!

Om du vill vara med och tävla får du kika in och du får jättegärna sprida ordet vidare :)Kram på dig!

2010-12-20 @ 19:44:52
URL: http://misthc.blogg.se/
Postat av: angelica

Så vackra bilder överallt härinne!

2011-01-07 @ 09:43:31
URL: http://angeliqe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Idag:
Nu:
RSS 2.0